Rutermesteren finner et innspill

Romjula er tid for Julecuper, og Rutermesteren og Kløvermesteren synes det var på tide å få spilt litt kort igjen, og meldte seg på en slik.

I første spill ga motspillet rutermesteren muligheten til å briljere, og han var så fornøyd med seg selv at han klarte å rive ned en meldeboks mens han gestikulerende forklarte kløvermesteren hva som hadde skjedd laughing

0083

Hele salen er i 4 hjerter i nord, og øst spiller ut ruter ess, og vrir så til spar.  Tre runder trumf følger, og inne på bordet på hjerteress følger to sparhonnører med kløveravkast, og så en kløver fra bordet.

Nord kommer inn på kongen, det kommer vest snart til å angre på.  Den siste trumfen tas ut, og nå er to honnører plassert, både ruter dame og kløver ess sitter i vest.  Så rutermesteren spiller også sin siste trumf, vest saker spar knekt, og sitter igjen med D 10 i ruter og kløveress.  Så han blir spilt inn på esset, og spillefører får de to siste stikkene i ruter.

11 stikk, og ren topp.  Kjempestart, men det fortsatte ikke like bra tongue